Търси Хотели


Къща за гости

ВИЛА ПЕТЛЕТО - Соколовци

Статус: На заявка
Обща информация

Адрес

Соколовци

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Ако искате да се откъснете от динамичното ежедневие на големия град и да се слеете с красивата природа на Родопа планина, ако искате да усетите величието на природата, то това може да стане единствено тук - в нейното сърце. Комплекс Вила Петлето се намира на 1100 метра надморска височина в село Соколовци. Състои се от 3 къщи с общ капацитет от 26 легла, 2 беседки и 2 барбекюта в голям общ двор с възможност за паркиране на 10-тина коли. Подходящи са за отдих, ловен излет, риболов, забавление с близки и приятели, весело прекарване на празници, пикник и всякакъв вид туризъм.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Комплекс „Петлето“ е разположен в с. Соколовци на 1150м надморска височина. На 3км от с. Момчиловци, на 4км от Рожен, на 9км от роженската обсерватория, на 10км от гр. Смолян и на 12км от Пампорово.

НАСТАНЯВАНЕ

Вила Петлето разполага с 3 стаи за гости, всяка от която е със самостоятелен санитарен възел (баня и тоалетна). Стаите са две тройни с единични легла и една спалня за двама (общо 8 човека). Просторно общо помещение тип трапезария и кухненска част за 8 човека оборудвани с всичко необходимо като печка, хладилник, микровълнова, кафе машина, телевизор и тн.
Вила Мечето е с 3 стаи за гости, всяка със самостоятелен санитарен възел(баня и тоалетна). Стаите са преходен апартамент с две единични легла и една голяма спалня (за 4 човека), тройка със спалня и единично легло и спалня за двама (общо 9 човека). Просторно общо помещение тип трапезария и кухненска част за 20 човека оборудвани с всичко необходимо като печка, хладилник, микровълнова, кафе машина, телевизор и тн.
Вила Кольо Данчевата разполага с 3 стаи за гости със самостоятелни санитарни възли (баня и тоалетна). Стаите са една тройна със спалня и единично легло и две спални за двама (общо 7 човека). Просторно общо помещение тип трапезария и кухненска част за 7 човека оборудвани с всичко необходимо като печка, хладилник, микровълнова, кафе машина, телевизор и тн.

РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ

На двора е изградена лятна кухня, която може свободно да се ползва от гостите на всяка къща. Можете да поръчате традиционни родопска кухня и музика с предварителна резервация срещу допълнително заплащане. А на около стотина метра от комплекса се намира Ресторант, където се предлага обедно меню.

СПОРТ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Към комплекса на 200м. от къщите се намира база за спортен риболов. Състои се от два язовира и три беседки към тях, където освен на риболов, можете да се насладите на енергийна пирамида, 8-метрова люлка, 160-метров въжен тролей и частна винарна. Или да си напълните чиста балканска вода от аязмото. Към тези атракции добавяме тенис на маса и дартс.
Вила Петлето разполага със сауна за двама, където може да разпуснете след дългия ден на риболов.

ЗА ДЕЦАТА

Най-малките гости могат да лудуват на воля на зелената поляна, където в допълнение са разположени пързалка и люлка.