Търси Хотели


Къща за гости

ЕФЕКТ БУТИК ВИЛА АЗУРА - Несебър

Статус: На заявка
Обща информация

Адрес

Несебър

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Eфект Бутик Вила Азура - (Аdults only) е малък бутиков хотел, в който можете да усетите духа и великолепието на Несебър – един от най-старите европейски градове, богат на архитектурни паметници от Античността, включен в Списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Eфект Бутик Вила Азура - (Аdults only) е подходящ за гости, търсещи спокойствие, семейна почивка или са пътуващи по бизнес. Сградата е на два етажа, изградена от камък и дърво. Тя има голямо културно-историческо значение, напълно реновирана по проект на дирекция Паметници на културата. Хотелът разполага с 3 двойни и 1 тройна стая, всяка от които се отличава със свой собствен дизайн и атмосфера. Стаите предлагат достатъчно удобства за приятен престой и качествена почивка. На рецепция през деня ви очаква домакин, а през останалото време можете да се свържете с него по телефон. На разположение на гостите са уютен лоби бар и кокетен двор, където можете да се насладите на желаната от вас напитка.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Eфект Бутик Вила Азура - (Adults only) се намира само на минута от плажа, в източната част на полуострова, в сърцето красивия Стар Несебър.

НАСТАНЯВАНЕ

Вилата предлага 4 стаи за настаняване - 3 двойни стаи от които 1 двойна стая с морска гледка и двойно легло и 1 тройна. Всяка от тях има уникален дизайн и настроение, както и всички удобства за пълноценна и приятна почивка. Всички стаи са климатизирани и разполагат с телевизор с кабелни канали и собствена баня. Осигурен е безплатен WiFi.

РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ

Малкия уютен двор и лоби бара са мястото където можете да се насладите на богата селекция от алкохолни и безалкохолни напитки.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

Църквата "Успение Богородично" е единствената действаща църква в Стария Несебър. Построена е през 1873 г. Това е най-голямата и най-добре запазена базилика в града. Сградата се отличава с купол и късна иконография. Направена е от иззидан камък. Камбанарията й се извисява високо над останалите сгради в Стария Несебър. Храмът пази чудотворна икона на Богородица. Църквата е предпочитано място за много туристи, жители и гости на Несебър за сключване на църковен брак.
Най-големия български курорт - Слънчев Бряг, е място кипящо от развлечения и туристи през летните месеци. Ако обичате водата и силните усещания, можете да се впуснете в едно екстремно предложение. Една от атракците на курорта и района е "Екшън Аквапарк". Очакват ви изобилие от водни пързалки и плувни басейни, които ще развеселят деня ви и ще повишат адреналина. Това е една от най-предпочитаните атракции за семейства с деца в района. Посетете водния парк за един ден и донесете удивителни спомени у дома.
Ропотамо е резерват, разположен на около 50 km южно от град Бургас и на 80 км от Несебър, в район с изключително разнообразни биотопи. На територията на резервата се намират множество забележителни и уникални природни обекти, като лиманът на река Ропотамо, блатото Аркутино и лонгозни гори, които на тази географска ширина се срещат много рядко. Различни скални феномени, мочурища и блата могат да бъдат видяни в защитената територия. Резерватът е част от по-голямата защитена зона Рамсарско място Ропотамо.