Търси Хотели


loading...

Филтрирай търсенето:

По цена arrow
Филтър по цена
Филтър по категория
Цена от
49.50 лв.
58.41 лв.
Филтър - Разстояния
arrow
Разстояние до автобусна спирка
arrow
Разстояние до летището
arrow
Разстояние до ски съоръжения
arrow
Разстояние до центъра
Филтър - Удобства в хотела
Филтър - Удобства в стаите

ТЪРСИ ХОТЕЛИ

Търсене: Враца

Резервирайте онлайн хотели в България. Резервация за Вашата почивка в хотели в България , на най-добрите цени. Настаняване, резервации, почивки, промоции и оферти за евтини хотели в България от TRIPTO.BG!

Хотела е разположен в центъра на Враца, на централния площад „Христо Ботев“, в непосредствена близост до историческите забележителности на града, търговската зона и административните институции. Хотел Хемус разполага с 24 единични стаи, 42 двойни стаи, 11 спални и 1 апартамент. Всички стаи са реновирани и са снабдени с климатик, телевизор, мини-бар, телефон, баня.

от 49.50 лв. Виж цените
Статус: На заявка

Хотел „Чайка“ е заобиколен от божествената природа на 600-метровите скали на уникалния скален феномен Вратцата, и в същото време се намира само на 500 метра от централния площад на град Враца. Хотела разполага с 26 двойни стаи, 2 малки апартамента, 2 големи апартамента и 2 президентски апартамента. Всички стаи са оборудвани с климатик, телефон, интернет, кабелна телевизия, минибар, сешоар в банята. Апартаментите разполагат с вани за хидромасаж. Стаите и апартаментите с гледка към река Лева и пътя за пещера „Леденика” разкриват божествена панорама с надвесилите се 400-метрови скали на Вратцата.

от 49.50 лв. Виж цените
Статус: На заявка

В сърцето на Враца, Хотел “Лева” е на 5 минути до почти всички централни институции. В близост до хотела ще откриете всичко, от което може да имате нужда – културни институции, банки, магазини, медицински центрове, пощенски офис, административни центрове и централната пешеходна зона. Хотелът разполага с 17 двойни стаи, 6 спални, 3 студия, 2 спални „ Панорама“, 1 двойна „Панорама“, Апартамент „Панорама“ и 1 Апартамент „Делукс“. Стаите са с оригинален дизайн.

от 58.41 лв. Виж цените
Статус: На заявка