Търси Хотели


loading...

Филтрирай търсенето:

По цена arrow
Филтър по цена
Филтър по категория
Цена от
73.70 лв.
Филтър - Разстояния
arrow
Разстояние до жп гара
arrow
Разстояние до летището
arrow
Разстояние до плажа
Филтър - Удобства в хотела
Филтър - Удобства в стаите

ТЪРСИ ХОТЕЛИ

Търсене: Синеморец
  • Хотели в Синеморецarrow

Разположено на Черно Море и до устието на река Велека, курортното селище Синеморец притежава неповторими дадености за отдих на море в съчетание с приключенски разходки. Плажовете на Синеморец са едни от най-красивите по цялото Черноморие, два от които са напълно диви и подходящи за търсещите спокойствие и уединение сред природата. 8 километровият участък от устието на река Велека до Царското кладенче е плавателен, което предоставя възможности и за разходка с моторна лодка и каяк, за наблюдение на рядката жълта водна лилия. Цялата територия на юг от Синеморец до Резово е защитена местност „Силистар“ със запазена лонгозна гора, където гнездят защитени птици. Това е едно малко селце, което има едни от най-прекрасните заливи и кътчета в областта. Изберете сред много оферти за хотели в Синеморец. Много информация, снимки, цени и резервации за хотели в Синеморец . Изберете настаняване в хотели в Синеморец

Открихме 1 възможности за настаняване в Синеморец

Асти Артхотел се намира в с. Синеморец, разположен на 150 метра над живописния залив Бутамята. Хотелът предлага просторни апартаменти и стаи, всеки с отделен вход:
* Двойна стая на мансарда - идеална за млади двойки или семейства с малко бебе. Стаите са климатизирани и оборудвани с интернет, сателитна ТВ, някои имат и малък кухненски бокс с хладилник. Можете да ползвате терасата на кулата до тях, от която се разкриват спиращи дъха гледки към залива Бутамята, морето и близкия парк.

от 73.70 лв. Виж цените
Статус: На заявка