Търси Хотели


VILLA THE LODGE - Велинград

Статус: На заявка
Обща информация

Адрес

Велинград

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Villa The Lodge е най-новото и различно кътче за спомени в сърцето на СПА столицата на Балканите – Велинград. Обгърната от мистиката на планината, от вековни борови гори и кристално чист въздух, вилата предлага ексклузивно уединение на своите гости.
Изработена изцяло от естествени материали, тя дава възможност да почувствате природата навсякъде около себе си. Основния акцент е поставен върху дървото, във всички негови форми и превъплъщения. Дървото носи особена мистична сила - с корените си черпи сили от почвата, от миналото, стволът и най-ниските клони живеят в настоящето, а най-младите клонки гледат и се подготвят за бъдещето. Използваното в интериора създава усещане за цялост, устойчивост, баланс и хармония. Villa The Lodge - модерното бягство сред природата.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Вила Ложата се намира във Велинград, близо до Историческия музей на града.

НАСТАНЯВАНЕ

Villa The Lodge е решена в един етаж, разполага с просторен и уютен хол, в който вечерите край камината ще донесат емоции и спомени на всеки от вас. Напълно оборудваната кухня, готова за предизвикателствата, които и предстоят с истинските кулинари и разбира се фантастична, панорамна тераса, граничеща със столетна гора. Гледката, която се развива пред очите ви, е достойна за платното на всеки художник.
Три спални очакват своите стопани, като им предлагат уединение, комфорт и истинско спокойствие за нощи под звезди с дъх на планина. Една от спалните притежава собствена баня, а останалите две споделят фантастично решено в индустриален стил помещение.
Дворът на вилата - той просто трябва да се види! 100-годишна гора заобикаля на 360 градуса цялата постройка, подсигурявайки изумителна гледка и търсена усамотеност. Най-южната му част завършва със огнище, край което се разказват истории, споделят се мечти и копнежи.

СПА И УЕЛНЕС

За да завършим пътешествие достойно, ще ви отведем на още едно място – магично, страстно, завладяващо. Кокетен горски СПА център, предлагащ на своите приятели 4-местно джакузи, натурална финландска сауна и масажен кабинет.